Michael English Bio, Wiki, alder, familie, sanger, album og nettoverdi.

Hvem er Michael English? Michael engelsk biografi og Wiki

Michael English er en amerikansk kristen sanger og plateprodusent, som fikk popularitet for sin singel ”Your Love Amazes Me” som nådde nr. 10 på voksen samtidslisten i 1996. Opprinnelig var engelsk medlem av familiens sanggruppe og senere medlem av Gaither Vocal Band.

Michael English Age and Birthday

Engelsk ble født 12. april 1962 i Kenansville, North Carolina, USA. Han feirer bursdagen hennes 12. april hvert år. Engelsk blir 59 år 12. april 2021.



Michael engelsk høyde og vekt

Engelsk står i gjennomsnittlig høyde og moderat vekt. Han ser ut til å være ganske høy i størrelsen på bildene sine, i forhold til omgivelsene, er noe å gå etter. Imidlertid er detaljer om hans faktiske høyde og andre kroppsmålinger foreløpig ikke offentlig tilgjengelige. Vi følger med og vil oppdatere denne delen når informasjonen er ute.



Michael engelsk utdanning

Engelsk gikk på videregående skole og etter endt eksamen fortsatte han med sin sang der han ble med i The Singing Americans.

Michael engelske foreldre

Han ble født og oppvokst av foreldrene Aubine og Grace English i en by som heter Wallace i North Carolina. Han opptrådte i familiesanggruppen kalt den syngende samaritaneren fra 1972 til 1980.



Michael engelsk kone

Engelsk giftet seg med kona Marcie Stambaugh i 2002 ved et bryllup som fant sted i Nashville, Tennessee, USA. Tidligere var engelsk gift med Lisa Bailey i 11 år, men senere skilt og sammen har de en datter. Dette skyldtes hans affære med en annen kvinne som heter Jordan. Engelsk fikk til og med Jordan gravid og ble til og med droppet av etiketten. Senere 29. august 2002 giftet engelskmannen seg med Marcie Stambaugh, en pastordatter i Nashville, Tennessee. De hadde også en datter.

Michael engelske barn

Michael har tre barn. Fra hans første kone heter barnet hans Megan. Det andre barnet er fortsatt under vurdering. Han giftet seg senere med en annen kvinne og fikk en annen datter som het Isabella.

Michael engelsk lønn

Detaljer om engelsk lønn er ennå ikke avslørt. Imidlertid vil informasjon om hvor mye han tjener oppdateres så snart den er tilgjengelig



Michael engelsk nettoverdi

Englist har hatt glede av musikkbransjen. Gjennom inntektene fra sitt arbeid som sanger og plateprodusent har han klart å samle en enorm formue. Det anslås at engelsk har en nettoverdi på rundt $ 10 millioner USD.

Michael English Målinger og fakta

Her er noen interessante fakta og kroppsmålinger du bør vite om Michael English.

kimberly ull Glen Campbell

Michael English Bio og Wiki

  • Fullt navn: Michael engelsk
  • Populær As : Engelsk
  • Kjønn: Mann
  • Yrke / Yrke : Sanger, plateprodusent
  • Nasjonalitet : Amerikansk
  • Rase / etnisitet : Hvit
  • Religion : Kristendommen
  • Seksuell orientering: Rett

Michael engelsk bursdag

  • Alder / Hvor gammel? : 58 (2020)
  • Stjernetegn : Kreft
  • Fødselsdato : 12. april 1962
  • Fødselssted : Kenansville, North Carolina, USA
  • Fødselsdag : 12. april
Michael English Photo
Michael Photo

Michael English Body Measurements

  • Kroppsmålinger : Ikke tilgjengelig
  • Høyde / hvor høy? : Ikke kjent
  • Vekt : Ikke kjent
  • Øyenfarge : Blå
  • Hårfarge : Brun
  • Skostørrelse : Ikke tilgjengelig
  • Kjolestørrelse : Ikke tilgjengelig
  • Bryst størrelse : Ikke tilgjengelig
  • Midjemål : Ikke tilgjengelig
  • Hoftestørrelse : Ikke tilgjengelig

Michael English Family and Relationship

  • Far (pappa) : Aubine engelsk
  • Mor : Nåde engelsk
  • Søsken (brødre og søstre) : Ikke kjent
  • Sivilstatus : Gift eller singel
  • Kone / ektefelle : Gift med Marcie Stambaugh (f. M. 2002)
  • Barn : Sons (None) Datter (s) (Megan English, Isabella)

Michael English Networth og lønn

  • Nettoformue : $ 10 millioner USD
  • Lønn : Til vurdering
  • Inntektskilde : Sanger, plateprodusent

Michael English House and Cars

  • Bosted : **** eller For å bli oppdatert
  • Biler : Bilmerke skal oppdateres

Michael engelsk karriere

Fra dette tidspunktet ble han med på en lokal samling, The Gospel Couriers, i rundt et halvt år til han ble medlem av The Singing Americans. Det var da han hadde sin første store prestasjon i sørlig gospelmusikk med livekronikken om hva som kan bli hans merkevare, “I Bowed On My Knees (And Cried, Holy)”.



Hans siste samling med de syngende amerikanerne, svart og hvitt var en av deres generelle velkjente. Dette inkluderte en enslig engelsk som virkelig var kjent for kalt 'Welcome To Heaven', men prestasjonen ble kanskje redusert da han forlot samlingen i 1985 for å bli med i The Gaither Vocal Band som deres nye hovedartist, og erstattet Gary McSpadden, som flyttet til syng baryton.

justin hakuta nettoverdi
Laster ... Laster ...

Forskjellen i samlinger ble kjent med flere individer med den sørlige evangeliets sortering. I kjølvannet av å stige til beryktethet som individ fra Gaither Vocal Band, oppfordret Bill Gaither engelsk til å søke etter et forestillingskall. Han markerte sin første platekontrakt med Warner-koalisjonen i 1991 mens han fortsatte å synge ledelsen i Gaither Vocal Band.



Hans presentasjonsinnsats, Michael English, ble generelt ønsket velkommen, og til slutt vant han to Dove Awards i 1992 for Male Vocalist and New Artist. Han forlot Gaither Vocal Band i 1994.

Engelsk kristen musikkyrke stoppet plutselig 6. mai 1994, bare flere uker etter den 24. GMA Dove Awards hvor han hadde fått fire Dove Awards, inkludert Artist of the Year og Male Vocalist of the Year.

Engelsk oppdaget at Marabeth Jordan, som han engasjerte seg i utenomekteskapelige forhold, var gravid med hans tyke. (Jordan sang med samlingen First Call; First Call og English hadde ganske nylig avsluttet et besøk for ugifte mødre.) Både engelsk og Jordan ble trukket til andre individer på den tiden.

Engelsk ble påvirket av Warner Alliance for å komme med en åpen beklagelse, og han ble uunngåelig tapt. Warner utviste alle fremskritt, promotering, som stoppet tilbud om engelske plater, og kristne radiostasjoner dro engelske melodier av luften.

Han restaurerte i tillegg sine Dove Awards til Gospel Music Association. Engelsk og hans bedre halvdel Lisa, som var hitched i lang tid og hadde en liten jente, ble skilt.

Engelsk forble sammen med ledsagere Ashley og Wynonna Judd i sin rekonstruasjonsperiode og fremførte ikke gospelmusikk på lenge. På slutten av 1994 markerte engelsk en platekontrakt med Curb Records for å lage standard popmusikk.

En todelt harmoni med Wynonna Judd, med tittelen “Recuperating” (en melodi som engelsk først hadde spilt inn for samlingen hans “Expectation”), kjente engelsk til en felles gruppe tilskuere da melodien ble fremhevet i 1994-filmen Silent Fall.

Michael English Comeback

I september 1996 utgav engelsk en popsamling, Freedom. Samlingens første singel, 'Your Love Amazes Me' (en front av down-home-musikkvokalist John Berrys hit fra 1994), toppet som nr. 10 på den voksne moderne grafen, men likevel bare nr. 105 på prinsippdiagrammet.

Ved både Dove Awards 1996 og 1997 vant hans generasjon for samling av The Martins årets Southern Gospel Album. Han opprettet i tillegg samlinger han nettopp hadde begynt for The Stamps Quartet, The Gaither Vocal Band, og henrettet som grunnkunstner på noen få håndverkers kristne samlinger, akkurat som demo-arbeid.

I august 1996 anerkjente folkemengden i det sørlige evangeliet engelsk etter at annonsøren / studenten til historien Charles Waller sluttet seg til engelsk sammen med Ed Hill, Rick Strickland, Dwayne Burke og Milton Smith som de syngende amerikanerne, før en gruppe mennesker med mer enn 4000 gospel fans på Grand Ole Gospel Reunion. J. D. Sumner ønsket også engelsk å møte med Frimerkene på National Quartet Convention, akkurat som Grand Ole Opry.

Control Records utgav Gospel, levert av engelsk og fremhevet sitt eget band med handlingskurs han hadde sunget i showene sine i løpet av de siste årene. Denne samlingen ble laget av den langvarige følgesvenn Jay Demarcus fra Rascal Flatts. Gary LeVox, hovedartisten til Rascal Flatts, sang også vokal.

I mars 1999 ønsket Bill Gaither velkommen engelsk til å møte opp på en beretning om Gaither Homecoming. Tre innspillinger ble utgitt fra denne tapingen, “Oppløftende nyheter”, “Konkordans i hjertet” og “Hva en tid”.

Michael English Heaven to Earth

I mars 2000 spilte engelsk inn en annen samling, Heaven to Earth, som ble utgitt av Curb Records. Engelsk ga sin utrolige erklæring om hva Gud hadde ført ham gjennom, og delte sin anekdote om hans avhengighet av smertestillende medisiner og påfølgende behandling og gjenoppretting.

29. august 2002 giftet engelskmannen Marcie Stambaugh, en ministerjente, i Nashville, Tennessee. Paret har en jente, Isabella (oppkalt etter moren sin). Til tross for besøket utførte engelsk sin selvskildring, The Prodigal Comes Home, i april 2007. I 2009 ble engelsk medlem av Gaither Vocal Band - og gjorde det til en kvintett - sangleder.

4. mars 2010 opplevde engelsk medisinske prosedyrer på ryggsegmentet i nakken. Mens han var på bedring, kom Marshall Hall tilbake for å fylle ut i to måneder, og Reggie Smith fylte ut i en måned. Med en lidenskapelig show-retur sang English igjen med vokalbandet 1. august 2010.

Engelsk ble vervet inn i North Carolina Music Hall of Fame i 2011. I oktober 2013 ble det erklært at engelsk ville forlate Gaither Vocal Band for å gi større mulighet til prestasjonsyrket. Startet hans trådte i kraft akkurat nå. Hans siste opptreden med samlingen var å utføre 'Alpha and Omega' på Dove Awards 2013.

Michael engelsk diskografi

  • 1981: The Exciting Sounds Of The Singing Americans (Victory Records)
  • 1981: Hymntime (Halo Records; også utgitt som Sing Hymns)
  • 1984: Something Old Something New (Mark Five Records)
    • Live And Alive (Riversong Records)
    • “Jeg bøyd meg på kne og gråt hellig” (singel)
  • 1985: Black And White (Riversong)
  • 1982: Goodman Greats (Canaan Records)
    • : Valgt (Kanaan)
  • 1991: Michael English (Curb Records)
  • 1993: Hope (Curb)
  • 1995: Healing (Curb)
  • 1996: Frihet (fortauskant)
  • 1998: Gospel (Curb)
  • 2000: Heaven to Earth (Curb)
  • 2003: En Michael engelsk jul (fortauskant)
  • 2006: Greatest Hits: In Christ Alone (Curb)
  • 2008: Den fortapte kommer hjem (fortauskant)
  • 2013: Some People Change (Curb)
  • 2015: Tilbedelse (dagvind)
  • 2017: Love is the Golden Rule (Daywind)
  • 1995: Healing (Curb Records) (med 2 nye spor)
  • 2006: Michael English Greatest Hits: In Christ Alone (Curb) (med 2 nye spor)
  • 2015: Live at Daywind Studios (DVD-CD) (Daywind)
  • 1995 “Healing” (med Wynonna Judd)
  • 1996 “Your Love Amazes Me”
  • 2000 “Himmel til jord”
  • 2008 “Feels Like Redemption”
  • 1994 “Healing”
  • 2017 “Kjærlighet er den gyldne regel”

Michael English Awards

  • 1992 Årets nye kunstner
  • Årets vokalist
  • 1993 Mannens vokalist
  • Ros og tilbedelsens album Coram Deo (delt med Michael Card, Charlie Peacock, Susan Ashton, Out of the Grey, Charlie Peacock)
  • 1994 Årets vokalist
  • Årets vokalist
  • Årets inspirerende sang “Hold Out Hope To You”
  • Årets pop / samtidige album
  • Southern Gospel of the Year Southern Classics; Gaither Vocal Band (medprodusent)

Ofte stilte spørsmål omMichael engelsk

Hvem er Michael English?

Michael English er en amerikansk kristen sanger og plateprodusent, som fikk popularitet for singelen 'Your Love Amazes Me' som nådde nr. 10 på voksen samtidsliste i 1996. Opprinnelig var engelsk medlem av familiens sanggruppe og senere medlem av Gaither Vocal Band.

lori og dan greiner

Hvor gammel er Michael English?

Engelsk er en amerikansk statsborger født 12thApril 1962, i Kenansville, North Carolina, USA.

Hvor høy er Michael English?

Engelsk står i en høyde av 5 fot 10 tommer.

Er Michael English gift?

Ja, engelsk er gift med kona Marcie Stambaugh siden 2002.

Hvor mye er Michael English verdt?

Engelsk har en estimert nettoverdi på 10 millioner dollar. Dette beløpet er opptjent fra hennes ledende roller i underholdningsindustrien.

Hvor mye tjener Michael English?

Detaljer om engelsk lønn er ennå ikke avslørt. Imidlertid vil informasjon om hvor mye han tjener oppdateres så snart den er tilgjengelig.

Hvor bor Michael English?

Av sikkerhetsmessige årsaker har ikke engelsk delt sin presise bosted. Vi vil umiddelbart oppdatere denne informasjonen hvis vi får plassering og bilder av huset hans.

Er Michael engelsk død eller i live?

Engelsk lever og har god helse. Det har ikke vært rapporter om at hun er syk eller har noen helserelaterte problemer.

Hvor er Michael engelsk nå?

Engelsk er og har produsert musikk siden 2010, og har gitt ut sin siste musikk på YouTube 14. januar 2020. Se og syng tekstene til Xys siste utgivelse nedenfor.

hva skjedde med brooke thomas på øyeåpneren

Michael English sosiale medier kontakter

Referanse:

Vi anerkjenner følgende nettsteder som vi har referert til mens vi skrev denne artikkelen:

  • Wikipedia
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |